Cererea dvs. a fost trimisă cu succes!

Continuă

Cine suntem

Compania PAYMASTER

Compania PAYMASTER SRL, fondată în noiembrie 2013, deține un sistem de plată online și un mediu de e-business progresiv. Acum suntem cel mai mare și mai avansat sistem de plăți nebancare cu acoperire națională peste 2000 de puncte de colectare și o platformă de plată online care oferă posibilitatea de a efectua plăți rapid, comod și sigur in adresa mai mult de 250 de operatori.

Misiune

Misiunea noastră este de a oferi tuturor clienților un mijloc de plată convenabil și instantaneu pentru serviciile multor furnizori; avînd la bază cele mai înalte standarde de servicii și o abordare individuală pentru fiecare Сlient. Viziunea noastră este să îmbunătățim constant software-ul, să fim cel mai bun centru de procesare din Republica Moldova și să adunăm profesioniști din jurul nostru.

Ai nevoie de ajutor? Contactează echipa Support: 022-855-888

Sistemul de plăți al companiei Paymaster SRL (RunPay) – este un sistem de plăți on-line, accesibil și comod de utilizat, conceput pentru clienții care doresc să achite o gamă largă de servicii de pe piața Republicii Moldova.

© 2019 All rights reserved