Cererea dvs. a fost trimisă cu succes!

Continuă

OPORTUNITĂȚILE NOASTRE

Angajăm în mod regulat angajați. Dacă nu găsiți un post vacant care se potrivește abilităților sau așteptărilor dvs., trimiteți-ne CV-ul inițiativei dvs. făcând clic pe linkul de mai jos.

Reluarea inițiativei
IT OFIȚER
Sub autoritatea managerului de operațiuni IT, responsabilit��țile principale ale ofițerului IT sunt: - Să înțeleagă nevoile utilizatorilor pentru a le oferi un răspuns optim. - Să ofere asistență și consiliere utilizatorilor pentru a le permite să utilizeze cât mai bine resursele informatice. - Să verifice coerența specificațiilor utilizatorului prin evaluarea posibilității de punere în aplicare.
Vezi oferta
PILOT DE CALITATE A PROIECTULUI
Sub autoritatea managerului de calitate a proiectului, rolul dumneavoastră va fi de a: - Să se asigure că elaborarea schemelor tehnice (dimensiuni, toleranțe etc.) îndeplinește obiectivele de calitate. - Scrie procedurile generale de inspecție. - Elaborarea planului de monitorizare pre-producție care să asigure un echilibru între cerințele clientului și cerințele interne (rentabilitate).
Vezi oferta
LIDER DE PROIECT
Sub autoritatea proiectelor responsabile, rolul dumneavoastră va fi de a: - Să fie responsabil pentru obiectivele de cost, calitate, timp de execuție, marja de proiect și profitabilitatea pieselor. - Asigură facturarea către client. - Să construiască și să gestioneze programul intern (MPS) și extern al proiectului (în format de client), să asigure progresul sarcinilor și respectarea termenelor.
Vezi oferta
PLANT COSTS CONTROLLER
- Analizarea și asigurarea fiabilității rezultatelor/bugetelor/planurilor de afaceri ale fabricilor. - Utilizarea SAP pentru a asigura fiabilitatea marjelor pentru intervalele din producția de serie. - Validarea calculelor de productivitate internă/externă.
Vezi oferta
Ai nevoie de ajutor? Contactează echipa Support: 022-855-888

Sistemul de plăți al companiei Paymaster SRL (RunPay) – este un sistem de plăți on-line, accesibil și comod de utilizat, conceput pentru clienții care doresc să achite o gamă largă de servicii de pe piața Republicii Moldova.

© 2019 All rights reserved