home
+(373)-22-855-888
(8.00 - 19.00)
img
img
RU RO

Servicii de API Runpay in Moldova.

Vrei ca afacerea ta sa cistige si mai mult? Alatura-te echipei internationale si faci conect area de agent API in Chisinau.

Servicii adiționale
Noi suntem gata să vă oferim servicii suplimentare pentru saiturile și aplicațiile dvs. pentru creșterea veniturilor.
img
Plata a peste 280 de operatori sau servicii

Prin intermediul API-ului de plată Runpay, puteți organiza rapid și fără costuri suplimentare o afacere pentru primirea plăților în favoarea a peste 150 de furnizori de bunuri și servicii în Moldova. Printre aceștia se numără operatori de telefonie mobilă și fixă, televiziune și internet, servicii comunale, jocuri, bunuri digitale, organizații de creditare, bănci și multe altele.

  • Veți câștiga din remunerare de la Runpay.
  • Obțineți clienți noi.
Conectare

Nu este un secret faptul ca majoritatea oamenilor prefera sa utilizeze serviciile acelor companii care pot oferi cele mai avantajoase si convenabile conditii de plata. Clientii vor fi bucurosi sa plateasca direct prin Internet, iar conectarea agentului Runpay in Moldova ofera o astfel de oportunitate!

Este placut si usor pentru clienti sa lucreze cu companiile care fac posibila achitarea serviciilor fara a parasi locuinta sau fara a schimba traiectoria caii de plata pentru servicii. API Runpay in Chisinau este un intermediar intre client si furnizorul de servicii. Prin urmare, puteti fi siguri ca veti fi recomandat prietenilor si cunostintelor. Sugestiile dvs. vor fi prioritare, deoarece efectuam plasarea de publicitate pe terminale.

Conectarea agentului de plata in Moldova va permite sa depasiti limitele pentru a atrage profituri. Suntem bucurosi sa va oferim servicii suplimentare, astfel incit sa puteti cistiga mai mult. Acest lucru permite companiei dvs. sa obtina profit de oriunde in lume, deoarece cu noi clientii pot plati pentru servicii rapid si usor. Serviciile API sunt furnizate 24 de ore si 365 de zile pe an, permitind clientilor sa plateasca pentru produsul sau serviciul vostru oricind si oriunde.

Conectarea de agent Runpay in Chisinau este complet sigura - banii sunt transferati instantaneu in contul bancar al companiei dvs. si aveti informatii complete despre toate platile efectuate. Acest lucru ofera confort si o multime de avantaje clientilor dvs.!

Compania noastra apreciaza fiecare partener si client, de acea noi va oferim o cooperare complet sigura si transparenta. Peste 150 de companii au incredere in noi. Va invitam sa va alaturati RunPay.

Runpay - cel mai bun sistemul de plati in Moldova!

Colaborare
Compania noastră oferă partenerilor săi un program de lucru transparent, sigur și convenabil. Fondurile de la terminalele de plată sunt acumulate într-un cont bancar special și transferate imediat în contul companiei Dvs. Informațiile despre fiecare plată a clienților se transmite instantaneu.
Solicită oferta
Completați formularul și în scurt timp vă vom contacta cu mai multe detalii privind conectarea la sistemul RunPay.
Toate cîmpurile sint necesare spre completare
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img