home
+(373)-22-855-888
(8.00 - 19.00)
img
img
RU RO

Plati pentru persoane juridice de la Runpay in Moldova

Compania noastra poate efectua plati pentru partenerii RunPay dintr-un cont curent. Tot ce trebuie sa faceti este sa semnati un contract cu unul dintre integratorii de plati.

Puteti efectua plati pentru companii de afaceri in Chisinau in diferite valute. Serviciul de asemenea are capacitatea de a conecta metode de plata suplimentare in cadrul aceluiasi cont. Astazi RunPay este a doua cea mai mare organizatie care permite suplinirea si retragerea fondurilor. Terminalele noastre au reparatie de serviciu si garantie.

img
Pentru cine este destinat produsul
 • Companiilor de creditare
 • Sistemelor de remitere de bani
 • Societăților pe acțiuni cu numărul mare de acționari minoritari
 • Altor companii, care au necesitate de a face transferuri multiple în adresa persoanelor fizice
Primește oferta

Pentru a efectua plati pentru persoane juridice in Moldova afacerea dvs. nu va avea nevoie de investitii suplimentare. Serviciul nostru ajuta la realizarea:

 • img

  plati pentru societati pe actiuni in Chisinau. Intreprinderile mari si mici moderne detin actiuni ale altor companii, ceea ce le permite sa se dezvolte mai intens si sa isi extinda limitele si posibilitatile.

 • img

  plati pentru organizatii de credit in Moldova. Compania dvs. poate rambursa creditul instantaneu utilizind sistemul nostru de plati. O multime de documente si cozile lungi ar trebui sa ramina in trecut.

 • img

  plati catre integratorul de sistem pentru transferuri de bani si plati catre alte companii care efectueaza plati catre persoane fizice.

Oportunități noi

Prin intermediul rețelei RUNPAY, poți extinde semnificativ aria geografică pentru efectuarea plăților și/sau eliberarea numerarului, fără a avea nevoie de investiții suplimentare. Acest lucru este posibil datorită faptului că sistemul RUNPAY a dezvoltat cea mai mare rețea de plăți din Moldova, care depășește inclusiv și unitățile ÎS ”Posta Moldovei”.

Astfel, RUNPAY deține unități de plată situate cât în toate orașele a țării, atât și în 90% din satele Moldovei.

Primește oferta
img

Compania dvs. poate efectua tranzactii in toata tara. Astazi, compania RunPay are peste 470 de puncte in tara si numarul lor continua sa creasca. Puteti ajunge nu numai la clienti din orasele mari, ci si in cele mai mici sate.

Apreciem fiecare dintre partenerii si clientii nostri, astfel incit cooperarea cu noi este sigura si transparenta. Puteti urmari oricind platile efectuate. Toate informatiile sunt disponibile in contul dvs. personal non-stop - puteti fi siguri si increzuti in noi.

Runpay - cel mai bun sistemul de plati in Moldova!

Colaborare
Compania noastră oferă partenerilor săi un program de lucru transparent, sigur și convenabil. Fondurile de la terminalele de plată sunt acumulate într-un cont bancar special și transferate imediat în contul companiei Dvs. Informațiile despre fiecare plată a clienților se transmite instantaneu.
Solicită oferta
Completați formularul și în scurt timp vă vom contacta cu mai multe detalii privind conectarea la sistemul RunPay.
Toate cîmpurile sint necesare spre completare
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img