home
+(373)-22-855-888
(8.00 - 19.00)
img
img
RU RO

Retragerea fondurilor din portmoneu online Runpay in Moldova.

Principalul avantaj al portmoneurilor electronice este posibilitatea de a efectua plati, mentinind in acelasi timp anonimatul complet pentru vinzatorul unui produs sau serviciu. In caz daca aveti nevoie de bani, atunci puteti efectua o retragerea fondurilor prin Runpay. In Chisinau acest lucru se poate face in mai multe moduri, iar dvs. puteti alege cel mai potrivit.

Retragerea fondurilor din portmoneu electronic in Moldova este posibila in urmatoarele moduri:

 • img

  Retrageri in numerar la biroul companiei. Pentru a face acest lucru veti avea nevoie sa completati unele date in contul dvs. personal, apoi sa contactati biroul si sa primiti banii.

 • img

  Retragerea fondurilor pe card bancar. In Chisinau Moldova Agroindbank este banca partenera

 • img

  Retragerea fondurilor in contul bancar Moldova Agroindbank

 • img

  Retragerea din un alt portmoneu electronic E-MONEY (WMZ, WMP, YooMoney)

 • img

  Retrageri in numerar prin terminal RunPay in Moldova. Tot ce aveti nevoie este un ID si un numar de telefon. Veti primi un SMS cu un cod pe numarul dvs. de telefon, care trebuie prezentat casierului si acesta va da bani in numerar.

Gamă variată
Deținătorii portmoneelor electronice RunPay pot transfera și primi plăți din sisteme de plăți: RunPay, WebMoney sau carduri bancare.
img
0%
retragere numerar din portmoneul RunPay
harta terminalelor
img
+3%
retragere pe card bancar MAIB
retragere
img
+3%
retragere pe cont bancar MAIB
retragere
img
0%
retragere în E-MONEY (WMZ, WMP, YooMoney)
retragere
img
0%
retragere numerar din portmoneul RunPay
harta terminalelor
img
+3%
retragere pe card bancar MAIB
retragere
img
+3%
retragere pe cont bancar MAIB
retragere
img
0%
retragere în E-MONEY (WMZ, WMP, YooMoney)
retragere

Fiecare metoda are propriile sale avantaje, precum si o rata a dobinzii. Pentru retragerea fondurilor pe un card bancar sau un cont bancar veti plati 3% din suma de retragere. Dar retragerea fondurilor prin terminal in Chisinau este posibila la cel mai mic comision din tara - doar 0% din suma. Cu toate acestea, retragerea fondurilor in alt portmoneul electronic nu este supusa comisionului. Acestea sunt limite si tarife RunPay astazi!

Datorita acestor rate de comision reduse, portmoneuri electronice Runpay au fost alese de peste 100.000 de utilizatori care deja au apreciat usurinta lor de utilizare. Puteti folosi banii electronici pentru plati intr-un magazin, sa-i transferati pe un alt portmoneul electronic, insa puteti face retrageri in numerar prin RunPay in Moldova fara probleme. In asa mod aveti posibilitate de a folosi banii mai mult, chiar si in cazul in care plata prin internet este imposibila.

Runpay - cel mai bun sistemul de plati in Moldova!