home
+(373)-22-855-888
(8.00 - 19.00)
img
img
RU RO

Acum poți obține poliță de asigurare RCA
direct din cabinetul personal

Ați știut că legislația Republicii Moldova vă permite să obțineți poliță de asigurare RCA online și să o utilizați în formă electronică și nu numai pe suport de hârtie cu ștampila umedă? Acum nu mai este nevoie să mergeți la compania de asigurări sau la un broker și nici nu trebuie să comandați livrarea asigurării prin curier!
Așadar, în loc de trafic pe drum și oficii aglomerate, noi vă propunem înregistrarea online a poliței de asigurare RCA în câteva clicuri!
Posibilitatea de a cumpăra și a perfecta servicii rapid, fără prezența personală - vă permite să economisiți timpul în beneficiu personal.
RAPID! SIMPLU! COMOD!

Instrucțiuni pentru online obținerea
poliței de asigurare RCA

img

1.

Logați-vă pe site-ul my.runpay.com utilizând numarul de telefon și parola aferentă portmoneului Dvs RunPay, și intrați în cabinetul personal.

Dacă nu aveți un portmoneu înregistrat, faceți acest lucru cu ușurință selectând butonul «Creați portmoneu» și indicând numarul de telefon, iar la numărul indicat veți primi SMS cu datele de acces.

În caz că ați uitat parola, tastați pe „Recuperarea parolei” și veți primi o parolă nouă prin SMS la acest număr de telefon.

2.

Accesați compartimentul „Asigurare” , apoi „Aplică cerere” . Alegeți compania și opțiuni de asigurare, atasați fotografii a certificatului de înmatriculare al vehicolului. Apăsați butonul „Continuare” și cerea Dvs va fi transmisă spre procesare.

img
img

3.

Puteți urmări statutul cererii Dvs. în submeniul „Asigurări”

4.

De îndată ce starea cererii se schimbă din „Nouă” pe „ Se așteaptă achitarea” , veți primi o notificare cu privire la costul poliței RCA și o veți putea achita.

img
img

5.

Introduceți numărul IDNP al Dvs (cod personal de 13 cifre din buletin) și apăsați „Continuare” .

6.

După achitarea și schimbarea statutului cererii în „Închis” , veți putea descărca polița RCA în format pdf.

img