home
+(373)-22-855-888
(8.00 - 19.00)
img
img
RU RO

Servicii pentru organizatii de credit in Moldova.

Compania noastra ofera servicii pentru organizatii de credit in Chisinau. Oferind cele mai favorabile conditii de cooperare, inclusiv modalitati convenabile de rambursare a creditului, veti atrage atentia unui numar mare de clienti, care vor reveni la dvs. din nou si din nou.

img
Deservirea clienților

Noi oferim un serviciu potențial nou pentru clienți dvs care constă în deservire și împrumuturi rapide pentru cumpărături.

  • primirea cererilor pentru credite;
  • semnarea contractelor;
  • eliberare numerar în rețeaua terminalelor RunPay
Primește oferta

Premirea cererilor pentru credite prin RunPay in Moldova se efectueaza online. Clientul nu are nevoie sa paraseasca casa si sa colecteze o multime de hirtii si documente. Majoritatea persoanelor nu au dorinta sa se implice in aceste procese care complica viata si necesita timp.

Semnarea contractelor de credit prin RunPay in Chisinau va dura citeva minute, iar clientul va primi instantaneu banii. Datorita unor conditiilor convenabile pentru acordarea creditului, compania dvs. va atrage atentia potentialilor clienti. Lucrul dvs. va fi facilitat de asemenea si prin plasarea publicitatii dvs. pe terminalele RunPay.

img
Transferuri

Puteți profita de posibilitatea de a transfera credite în portmonee RunPay, ceea ce va reduce timpul și va crește securitatea tranzacțiilor

Primește oferta

Oferind credit unui client, ii oferiti posibilitatea nu numai de a utiliza bani electronici pentru a plati produse pe internet. Plata in numerar prin RunPay in Moldova este la fel posibila. Acest lucru ofera clientului dvs. toate posibilitatile si avantajele unui credit traditional, cu conditii avantajoase in cazul creditului pentru un interval de timp scurt. De asemenea efectuam si colectarea platilor pentru persoane juridice.

Plata creditelor prin RunPay in Chisinau le va permite clientilor sa plateasca un credit de oriunde din tara. Avantajele rambursarii unui credit la terminal sunt evidente. O retea bine dezvoltata de terminale va permite sa platiti facturile direct de la un supermarket sau centru de divertisment.

img
Colectarea fondurilor

Aveți ocazia să primiți plățile direct prin terminale RunPay, datorită unei rețele dezvoltate cu acoperire națională. În acest moment, există deja mai mult de 2100 de terminale

Solicită oferta

Puteti rambursa un credit cu banii electronici sau puteti face plata in numerar sau in credit prin terminal in Moldova. Clientul poate alege singur cea mai convenabila metoda de rambursare a creditului. Acest lucru permite clientilor sa efectueze plata in orice moment, chiar si noaptea, 365 de zile pe an.

Runpay - cel mai bun sistemul de plati in Moldova!

Colaborare
Compania noastră oferă partenerilor săi un program de lucru transparent, sigur și convenabil. Fondurile de la terminalele de plată sunt acumulate într-un cont bancar special și transferate imediat în contul companiei Dvs. Informațiile despre fiecare plată a clienților se transmite instantaneu.
Solicită oferta
Completați formularul și în scurt timp vă vom contacta cu mai multe detalii privind conectarea la sistemul RunPay.
Toate cîmpurile sint necesare spre completare
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img