home
+(373)-22-855-888
(8.00 - 19.00)
img
img
RU RO

Limite si tarife Runpay in Moldova.

Principalul avantaj al monedei electronice si al portmoneurilor electronice este ca spre deosebire de carduri, un client poate deschide un portmoneul electronic si poate suplini soldul instantaneu. Inregistrarea in Runpay in Chisinau va permite sa transferati fonduri intre portmoneuri electronice in cel mai scurt timp posibil si sa incepeti sa platiti bunuri si servicii in Internet.

Adeseori deschiderea unui cont bancar sau a unui card necesita plati suplementare si intretinere lunara a cardului. Deschiderea si deservirea in Runpay in Moldova sunt complet gratuite.

Un avantaj important il reprezinta servicii pentru utilizatori Runpay in Chisinau – puteti plati si primi servicii de la peste 280 de furnizori, de exemplu, platiti pentru utilitati, telefon si multe altele De asemenea, exista inregistrarea creditelor instante..

Tarife scăzute
și limite mari
Deținătorii portmoneelor electronice RunPay pot transfera și primi plăți din sisteme de plăți: RunPay, WebMoney, YooMoney sau carduri bancare.
Serviciul*
Comision
Înregistarea și deservirea portmoneului electronic RunPay MDL
Gratis
Suplinirea portmoneului prin intermediul terminalelor RunPay
Gratis
Suplinirea portmoneului Runpay MDL din portmoneul WebMoney (WMZ, WME) se efectuează în lei moldovenești conform cursului comercial, stabilit în sistemul de plăți RUNPAY la data tranzacției
0%
Transfer de fonduri în sistemul de plăți RunPay (între portmonee electronice)
0.8% de la sumă (maxim 100 MDL)
Comisionul pentru transferul mijloacelor bănești din portmoneul RunPay MDL transfer pe card bancar
3% de la sumă
Comisionul pentru eliberarea mijloacelor bănești din portmoneul RunPay MDL numerar in oficii și agenți de plată
0%
Suplinirea portmoneului RunPay MDL cu cardurile Visa/Mastercard
1%

* Costul serviciilor și disponibilitatea acestora pot varia în funcție de identificarea utilizatorului sau nu. Toate condițiile sunt descrise mai jos în secțiunea „Condiții adiționale”.

*

Costul serviciilor și disponibilitatea acestora pot varia în funcție de identificarea utilizatorului sau nu. Toate condițiile sunt descrise mai jos în secțiunea „Condiții adiționale”.

Limite Runpay in Moldova sunt printre cele mai mari - puteti depozita pina la 500.000 de lei in portmoneul la un moment dat. Identificarea utilizatorului se efectueaza online sau la biroul companiei, precum si prin intermediul unui reprezentant al companiei. Tot ce aveti nevoie pentru acest proces este ID-ul si telefonul mobil.

Tarife Runpay in Chisinau sunt printre cele mai mici din tara. Comisionul pentru retragerea de fonduri intr-un cont bancar sau card bancar este de doar 3%. Atunci cind incasati fonduri in terminale sau in biroul companiei, comisionul este de doar 1%, iar dvs. puteti transfera bani catre alte portmoneuri electronice complet gratuit.

Condiții adiționale
Serviciul
Cont identificat
Cont identificat
Valoarea maximă depozitată a mijloacelor băneşti
500 000 MDL
Valoarea maximă a transferurilor
(se calculează în ultimele 30 de zile)
Nelimitat
P2P transferuri
Nelimitat
Achitarea serviciilor în sistem
Nelimitat
Suplinire în numerar
img
Suplinire prin card
img
Suplinire E-money
img
Retragere numerar
img
Retragere în alte sisteme de plați/conturi bancare
img
Transfer prin IBAN
img

Suplinirea portmoneului prin Runpay in Moldova este posibila in aproape orice mod convenabil pentru dvs.:

  • img

    Prin terminale Runpay

  • img

    Din alte portmoneuri electronice

  • img

    Prin un cont bancar sau card bancar

Puteti examina in detaliu tarifele propuse si puteti alege cel mai potrivit pentru a utiliza la maximum toate posibilitatile unui portmoneul electronic.

Runpay - cel mai bun sistemul de plati in Moldova!