home
+(373)-22-855-888
(8.00 - 19.00)
img
img
RU RO

Achitarea electronica marfurilor si serviciilor prin Runpay in Moldova

In ziua de astazi, cind totul se dezvolta pe zi ce trece, achitarea marfurilor prin Runpay in Chisinau cistiga din ce in ce mai multa popularitate. Sistemele de plati sunt in continua dezvoltare si sunt din ce in ce mai populare printre cumparatorii de bunuri si cei care achita servicii.

Acest lucru nu este deloc surprinzator, deoarece este mult mai convenabil de folosit banii electronici, iar achitarea serviciilor prin aplicatie in Moldova va permite sa protejati banii. Sistemul indeplineste toate cerintele de fiabilitate si siguranta in conformitate cu standardele internationale.

Gamă variată
Deținătorii portmoneelor electronice RunPay pot transfera și primi plăți din sisteme de plăți: RunPay, WebMoney, YooMoney sau carduri bancare.
img
Peste 150 de furnizori

Efectuați plăți sigure fără a ieși de acasă folosind contul mobil.

 • jocuri
 • pariuri sportive
 • moneda electronică
 • servicii comunale, operatori de telefonie mobilă, internet, televiziune

Folosind sistemul nostru, puteti efectua plati din portmoneuri electronice precum:

 • img

  RunPay

 • img

  WebMoney

 • img

  YooMoney

Servicii de plata Runpay in Chisinau fac posibila utilizarea serviciilor a peste 280 de furnizori. De asemenea puteti utiliza sistemul RunPay pentru a plati cu cardul bancar sau pentru retragerea fondurilor prin terminal..

img
Achitarea mărfurilor

Puteți profita de opțiune de plată pe saiturile magazinelor online etc.

Achitarea marfurilor prin aplicatie in Moldova este potrivita pentru cei care prefera sa plateasca in numerar. Plata in acest mod este de asemenea instantanee. Va recomandam sa luati bonul de plata dupa efectuarea platii, astfel incit sa puteti confirma tranzactia.

Achitarea serviciilor prin terminal in Chisinau nu dureaza mult, se efectueaza in doar citeva clicuri. Tot ce trebuie sa faceti este sa selectati operatiunea dorita si sa introduceti datele pe care le-ati furnizat in timpul inregistrarii.

img
RunPay Mobile

Achitarea bunurilor și serviciilor, precum și retragerea numerarului în magazinele din orașul dvs. prin intermediul aplicației RunPay Mobile

Achitarea din portmoneu Runpay in Moldova este cea mai moderna si mai rapida metoda de plata. Deja peste 70% dintre oameni folosesc portmoneuri electronice si aceasta inseamna ca sistemul este complet sigur. Dupa efectuarea unei plati vinzatorul nu are acces la informatiile dvs. personale, precum si acces la toti banii dvs.

Achitarea serviciilor prin Runpay in Chisinau va permite sa efectuati plati fara a parasi casa. Puteti face cumparaturi si chiar plati pentru utilitati rapid si convenabil. Uitati de cozile lungi si plictisitoare si de orele de asteptare pentru totdeauna.

Runpay - cel mai bun sistemul de plati in Moldova!