home
+(373)-22-855-888
(8.00 - 19.00)
img
img
RU RO

Colectarea platilor online prin Runpay in Moldova.

Servicii de colectarea platilor in Moldova sunt o modalitate excelenta pentru afacerea dvs. de a accepta plati de la clienti. Utilizarea sistemului RunPay va permite sa acceptati plati online non-stop, in toata tara si in strainatate.

Colectarea platilor electronice in Chisinau este o solutie eficienta pentru intreprinderile mici si mijlocii care ofera servicii pe internet. Incepeti acum sa acceptati plati cu RunPay. Veti observa cit de eficient poate fi acest lucru. Compania noastra va va ajuta sa satisfaceti nevoile afacerii dvs., chiar daca este o plata prin RunPay QR.

img
Сele mai bune locații pentru terminale

Terminalele noastre, precum și cele ale agenților noștri, ocupă locuri cheie în infrastructura urbană și rurală: centre comerciale și de afaceri, gări, stații PECO, magazine, supermarketuri și agenții guvernamentale. Ne străduim să ne asigurăm că aceștia sunt la distanță de mers pentru toți locuitorii Moldovei. Utilizați harta pentru a găsi cel mai apropiat terminal.

img
Plăți online

Plățile pot fi recepționate 24/7, 365 de zile pe an prin intermediul site-ului de plați my.runpay.com și aplicației mobile RUNPAY pentru ANDROID și iOS

Colectarea platilor online in Moldova prin terminale sau printr-un site web permite afacerii dvs. sa creasca si sa nu se limiteze la un program de lucru si o singura locatie. Cu ajutorul companiei noastre, birourile dvs. vor fi amplasate in cele mai pasabile locuri: in centre comerciale si de divertisment, universitati, birouri si alte institutii publice. Mai mult ca atit, serviciile companiei sau magazinului dvs. pot fi platite cu usurinta de oriunde in lume.

Colectarea platilor este acceptata in sapte zile pe saptamina. Majoritatea utilizatorilor prefera sa plateasca prin aplicatie, datorita careia achizitia poate fi platita rapid si usor aici si acum. Colectarea platilor online print aplicatie in Chisinau pentru serviciile dvs. va va distinge de alte companii.

img img
50K+
tranzacții/zi
imgimg
280+
servicii spre plată
imgimg
2100+
terminale de plată
imgimg
104K+
Portmonee electronice
img img
50K+
tranzacții/zi
imgimg
280+
servicii spre plată
imgimg
2100+
terminale de plată
imgimg
104K+
Portmonee electronice

In lumea moderna este foarte important sa faceti achitarea serviciilor cit mai convenabila. Grija pentru clienti si prestarea serviciilor calitativa este cheia succesului. Acceptati platile in moduri convenabile pentru clienti si obtineti beneficiul maxim din cooperare!

Runpay - cel mai bun sistemul de plati in Moldova!

Colaborare
Compania noastră oferă partenerilor săi un program de lucru transparent, sigur și convenabil. Fondurile de la terminalele de plată sunt acumulate într-un cont bancar special și transferate imediat în contul companiei Dvs. Informațiile despre fiecare plată a clienților se transmite instantaneu.
Solicită oferta
Completați formularul și în scurt timp vă vom contacta cu mai multe detalii privind conectarea la sistemul RunPay.
Toate cîmpurile sint necesare spre completare
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img