home
+(373)-22-855-888
(8.00 - 19.00)
img
img
RU RO
Presa despre noi
img
Acum veți primi credite cu plăcere!
img
Mai multe posibilități pentru plăți online, transferuri și credite.
img
Dacă ați achitat vre-o dată serviciile cu ajutorul terminalului RUNPAY, atunci cel mai probabil ați creat un portmoneu electronic, in care a fost transferat restul.
img
În urma numeroaselor cereri ale utilizatorilor, sistemul de plăți RUNPAY, a realizat posibilitatea suplinirii portmoneelor electronice prin intemediul cardurilor bancare. Alimentarea portmoneului RUNPAY este posibilă cu cardurile sistemelor de plată VISA, MASTERCARD sau MIR, eliberate de băncile din oricare țară din lume care suportă sistemul de securitate 3D-Secure. Să profitați de această opțiune puteți atât în aplicația mobilă RUNPAY, cât și pe saitul nostru myrunpay.com. Pentru aceasta este necesar să vizitați secțiunea «Suplinire RunPay MDL» pe pagina principală a saitului myrunpay.com Acum folosind cardul bancar din străinătate, aveți posibilitatea achita servicii de telefonie mobilă, credite, facturi și altele. Deasemenea dacă vă aflați peste hotarele Republicii Moldova, puteți ușor face transferuri către cei dragi pe portmoneul electronic. Și mulțumită rețelei de terminale, care numără mai mult de 1700 de locații, banii pot fi primiți chiar și în cele mai îndepărtate locuri ale țării. Dacă mai aveți întrebări, suntem bucuroși să vă ajutăm. Telefonul serviciului pentru clienți - 022 855 888.
img
Banii electronici au devenit foarte populari în Moldova. Iar moneda WebMoney rămâne una din cele mai populare nu doar la noi în țara, dar și în întreaga lume.
img
Sistemul de plăți RunPay, brand internațional prezent pe piața Moldovei deja 11 ani, a deschis o reprezentanță în orașul Bălți.
img
RunPay - sistem internațional de plăți, care a reușit să implimenteze cele mai noi tehnologii de plată, având p experiență vastă în țările Europene, Africa și Asia.
img
Sistemul internațional de plăți electronice WebMoney Transfer a devenit mai accesibil pentru locuitorii din Moldova.
img
dkljg hlsdnfghlsn Acum veți primi credite cu plăcere!
img
dkljg hlsdnfghlsn Mai multe posibilități pentru plăți online, transferuri și credite.
img
dkljg hlsdnfghlsn Dacă ați achitat vre-o dată serviciile cu ajutorul terminalului RUNPAY, atunci cel mai probabil ați creat un portmoneu electronic, in care a fost transferat restul.
img
dkljg hlsdnfghlsn În urma numeroaselor cereri ale utilizatorilor, sistemul de plăți RUNPAY, a realizat posibilitatea suplinirii portmoneelor electronice prin intemediul cardurilor bancare. Alimentarea portmoneului RUNPAY este posibilă cu cardurile sistemelor de plată VISA, MASTERCARD sau MIR, eliberate de băncile din oricare țară din lume care suportă sistemul de securitate 3D-Secure. Să profitați de această opțiune puteți atât în aplicația mobilă RUNPAY, cât și pe saitul nostru myrunpay.com. Pentru aceasta este necesar să vizitați secțiunea «Suplinire RunPay MDL» pe pagina principală a saitului myrunpay.com Acum folosind cardul bancar din străinătate, aveți posibilitatea achita servicii de telefonie mobilă, credite, facturi și altele. Deasemenea dacă vă aflați peste hotarele Republicii Moldova, puteți ușor face transferuri către cei dragi pe portmoneul electronic. Și mulțumită rețelei de terminale, care numără mai mult de 1700 de locații, banii pot fi primiți chiar și în cele mai îndepărtate locuri ale țării. Dacă mai aveți întrebări, suntem bucuroși să vă ajutăm. Telefonul serviciului pentru clienți - 022 855 888.
img
dkljg hlsdnfghlsn Banii electronici au devenit foarte populari în Moldova. Iar moneda WebMoney rămâne una din cele mai populare nu doar la noi în țara, dar și în întreaga lume.
img
dkljg hlsdnfghlsn Sistemul de plăți RunPay, brand internațional prezent pe piața Moldovei deja 11 ani, a deschis o reprezentanță în orașul Bălți.
img
dkljg hlsdnfghlsn RunPay - sistem internațional de plăți, care a reușit să implimenteze cele mai noi tehnologii de plată, având p experiență vastă în țările Europene, Africa și Asia.
img
dkljg hlsdnfghlsn Sistemul internațional de plăți electronice WebMoney Transfer a devenit mai accesibil pentru locuitorii din Moldova.