home
+(373)-22-855-888
(8.00 - 19.00)
img
img
RU RO
Cum functioneaza
La casierie există un cod QR sau un tag NFC, scanăm, obținem suma - plătim în aplicația mobilă RunPay

RunPay QR in Moldova.

Tot mai multi oameni refuza sa plateasca in numerar si folosesc metode alternative de plata, al caror numar e in continua crestere. Conform datelor internationale, in ultimele luni din cauza pandemiei, numarul persoanelor care prefera sa plateasca evitind numerarul a crescut de peste 5 ori.

img
Modulus pentru software de casierie R-keeper

Utilizați propriul echipament R-keeper pentru a conecta noi metode de plată prin intermediul aplicației mobile Runpay la magazinele dvs.”

Comandați

Cea mai moderna si convenabila metoda este plata prin codul QR in Chisinau. Aceasta metoda este convenabila atit pentru clienti, cit si pentru proprietarii de afaceri. De aceea disponibilitatea terminalului este importanta pentru un magazin modern. Cu ajutorul lui clientul isi poate plati toate achizitiile fara numerar si prin intermediul unui telefon mobil.

Servicii de RunPay QR in Moldova fac magazinul mai modern si mai orientat spre client. Pentru a creste fluxul de clienti va recomandam sa instalati terminalul nostru. Plata prin terminal Runpay va permite sa platiti intr-un singur loc pentru toate serviciile necesare: utilitati, servicii de televiziune, plata pentru Internet si comenzi online. De asemenea, efectuam plati pentru companii de afaceri.

img
Terminal Mini + QR RunPay

Instalați terminalul Runpay și codul QR la casieria pentru a extinde modalitățile de a primi plăți de la clienți.

Comandați

Plata prin RunPay QR in Chisinau va economisi semnificativ timpul clientilor dvs., care vor putea petrece timpul placut in loc de cozi lungi. Tot ce aveti nevoie pentru a va dezvolta afacerea si a avea grija de clientii dvs. este instalarea sistemului de plata sau a unui terminal RunPay. Achitarea este posibila in magazinele obisnuite. Tot ce trebuie sa faca clientul este sa ataseze telefonul la terminal pentru a-l citi.

img
Software-ul Dvs de casierie + QR RunPay

Vom dezvolta un modul de integrare pentru software-ul dvs de casierie pentru a conecta noi metode de plată prin intermediul aplicației mobile Runpay

Comandați

Toate acestea se pot face fara a parasi casa. Plata prin aplicatie Runpay in Moldova va fi o adevarata iesire daca clientii sunt in carantina, daca vremea este rea sau in caz cind acestea vor sa ramina acasa. Clientii vor avea o experienta reala de cumparaturi fara sa se ridice de pe canapea.

Runpay - cel mai bun sistemul de plati in Moldova!

Colaborare
Compania noastră oferă partenerilor săi un program de lucru transparent, sigur și convenabil. Fondurile de la terminalele de plată sunt acumulate într-un cont bancar special și transferate imediat în contul companiei Dvs. Informațiile despre fiecare plată a clienților se transmite instantaneu.
Solicită oferta
Completați formularul și în scurt timp vă vom contacta cu mai multe detalii privind conectarea la sistemul RunPay.
Toate cîmpurile sint necesare spre completare
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img
img